GDM + Hypertension + Anaemia

Pregnancy kali ni dia sapu tiga² terus. My 2nd pregnancy. Dulu yg 1st asyik protein tinggi dalam urine je. Keluar masuk hospital jugak lah masa tu. Kali ni pregnant, tiap² minggu pergi follow up klinik and hospital. Sampai jadi taktau nak makan apa dah. Makan itu tak boleh ini tak boleh. Give up dah rasa...baru 16weeks. Jauh lagi perjalanan. Saya perlukan kata² semangat daripada ibu²... #Sharing_dong_Bund #bantusharing #bantujawab #pregnant #16weeks #stickerkuning

2 Balas

Puan boleh join group FB Kelab Pesakit Kencing Manis / Diabetes (No Supplements & LCNS). Ramai ibu GDM berjaya control bacaan gula. Search je kat situ apa yg puan nak tahu.

4w ago

Sama