6weeks 2days

Pregnancy apps shows i dh 6weeks 2days tapi upt still negative. Masih awal ke untuk buat upt? It’s gonna be my first baby anyway.. helpp

3 Balas

sama la mcm saya, haritu patutnya period, tapi darah keluar sikit and berapa jam je... terus sampai skrg tak period2... tapi upt -ve lagi😞

5y ago

Apa cerita skrg? Pregnant ke tak? Sbb sy pon mcm ni. Dah 8 hari missed period. Tetiba kuar darah beberapa jam je. Pastu xde dah

Hua sama la ni. Last period 25apr. Dah 3 kali check upt. Negative je.

Last period bila?nti try after 2weeks lg ye.. buat Masa ni jaga dri baik2

5y ago

15 april. Thanks sis Doakan ye