Hai momy.Ada kata jgn tgok dkt cahaya..ada kata blh tgk pada cahaya lebih senang nampak.

Positive atau negative.Thank you

Hai momy.Ada kata jgn tgok dkt cahaya..ada kata blh tgk pada cahaya lebih senang nampak.
3 Balas

xsilap. uptt brand ni klu letak kt cahaya mmg nmpk ad line lgi stu. sbb prnh tryy 😂 sis cuba lagi guna upt lain ye 2,3 hari lgi. smoga ad rezeki buat kita nah sis 🥰

nampak samar samar je ni. boleh cuba test lagi seminggu. kalau makin pekat, takyah tengok kat cahaya pun terang terang dah nampak dua line. semoga ada rezeki puan

boleh guna dip n tell dkt drugstore sis . sye beli online upt, samar2 je.. skli guna dip n tell ptg pon jelas je..😅