Positif ke ya macam ni ?

Positif ke ya macam ni ? Line dia sangat pudar . Last period 30/6 #bantujawab #SeriusTanya

Positif ke ya macam ni ?
9 Balas

Positif tu sis.. Sy pun mula2 test samar mcm ni juga.. Hari demi hari test lg makin terang.. Jaga pergerakan dan jaga pemakanan ya jgn stress2..

Insyaalah positive dh tu. sy sehari sblm expected period naik samar mcm ni juga. Test lg selang dua hri spatutnya akn semakin terang

Saya pon last period bulan6 . Tapi sampai sekarang tak period lagi. Ada juga buat test upt. Macam double line tp samar2 sangat

forme kalau mcmni mmg positif😍 even takterang still nampak 2line jelas

bg sye positif.. wlaupun pudar tp nmpk line tu..

insyaAllah positif...sama tarikh dgn Sy sis..

seminggu lg test upt balik sis..

alhamdulillah tahniah

positif tu