semoga ada rezeki lagi kali ni 🙂

positif ke? saya dah lewat period bulan ni. baru lewat 4 hari. bulan 7 haritu gugur kali kedua, lepas gugur period mmg teratur. bulan ni je lambat.

semoga ada rezeki lagi kali ni 🙂
5 Balas

Sis period regular ke? Buat pengesahan di klinik & dptkan duphaston sbb dah 2x gugur. Biasa doctor sarankan gap 3-6 bulan selepas gugur baru pregnant balik takut terjadi lagi keguguran berulang. Tak perlu scan pun takpa just guna upt clinik shj then explain kt doctor dah 2x gugur sebelum ni

6mo ago

lps ggur, period mmg regular. bulan ni je lambat. saya igt bulan depan baru nak cek up dr. sbb mcm awal lg, dah buat upt test harini naik double line.

dah penah gugur smpi 2x kena extra jaga taw sb bole dklasifikasikan dlm keguguran chemical, skincare, mandian, deodorant, make up semua kena tgk ingredients, sy baru sekali keguguran lps setahun stgh baru lekat hasben terus strict semua benda. . apapun take care sis 😊

Congrats. Terus pegi kk or klinik boleh terus minta ubat kuat rahim (duphaston) sbb dah 2 kali gugur.

insyaallah ada ! ❤️ doa yang baik ii ye mommys

6mo ago

trauma, takut, fobia semua ada 😅

Selalunya valid tu

6mo ago

Sy pun pernah gugur bulan 3,2022 & bulan 09,2022. Dan skrg Alhamdulilah dah 26w. Semoga Allah beri rezeki kpd awak serta di permudahkan urusan ibu² semua 🤲Aamiin.