Kenapa guna upt biasa naik 2 line bila guna CB naik 'not pregnant'

Positif ke negetive ya? #pleasehelp #ingintahu

Kenapa guna upt biasa naik 2 line bila guna CB naik 'not pregnant'
3 Balas

upt ni valid kita baca 5-15 minit sahaja tau. kalau dah lebih dari tu takut evap line. biasanya pakai CB tu inshaaAllah tepat keputusannya. takpe tunggu seminggu lagi nnti test lagi

1y ago

takpe, Allah akan bagi tepat dan terbaik pada waktunya. semoga apa jua keputusannya, Allah lapangkan dada awak. buat masa ni, jaga diri, jaga makan

Try tunggu seminggu macam tu.. sbb double line tu ada kemungkinan negative jgk dkat upt lain.. cuba check diorg punya buku manual.

hi sis ..macam mn skrg update??sbb sy pun mcm sis!!

1y ago

ouh..skrg mcm mn sis?ngandung x