Positif hamil

Positif hamil ke ttc 10 tahun###pejuang_garisDua #ingintahu 🥲

Positif hamil
14 Balas

Mcm psitive je sis. In shaa Allah ada tuh. Nanti repeat lagi pkai upt biasa pun boleh. Sy doakan ada rezeki anak utk sis. Aamiin aamiin. Sy tgh preg. Sy plak excited sbb faham perasaan ttc smpi sy salahkan upt masuk angin sbb tak prcaya 😂 jaga kesihatan tauu ❤️ jangan buat kerja berat berat

Npk mcm samar je tu. Jgn buat kje berat tau sis. Bykkan bedrest. Jgn stress, jga makan, makan folic acid. Jgn bersama waktu skg. Jgn byk jalan. Smoga ada rezeki sis. Aamiin ❤️

insya allah ada tu prcaya sntiasa ada rezeki zuriat buat yg sabar mnggu sy pn ttc 5tahun check cb dpt line mcm nie jugak 🙂harap2 ada penghuni kecil di dlm rahim ini amin3...

repeat test after 48j. hcg meningkat setiap 48j. if positif upt awak akan makin terang. semoga ada berita gembira utk awak. semoga ada malaikat kecik dlm rahim awak❤️

Aaa Alhamdulillah. Tahniah puan. Positive tu. Nanti dah 6 weeks boleh terus pergi scan. Hopefully time tu terus nampak heartbeat. Hehe

mcm double tu sis....sis try lg esk or lusa try upt biasa je...hcg org prgnt ni akn sentiasa meningkat inshallah terang nanti

tahniah puan..sya ttc 8 tahun baru hamil..ank sulong 3 tahun..sekarang hamil second bby 14w2d..

2y ago

hovic

sama la kta sis...nnti kita repeat lg ye...mudah2an ada rezeki bby buat kita.Aamiin

Alhamdullillah , tahniah puan semoga puan dan baby sentiasa sihat selalu 🤲

Nmpk mcm positif tp test lgi 2w, double kn sy dpt double line jgak😊