MMR vaccines

Hello po .pwede po magtanong ? Anong Months po ba tinuturok sa Baby Ang MMR? Thank you po .First time mom here po

6 Replies

In my baby's vaccine record he had his MMR Vaccine when he turned 18 months old. Here is a vaccination chart for your reference. Also please join us in #TeamBakuNanay on FB. https://www.facebook.com/groups/bakunanay/?ref=share #TeamBakuNanay #ProudToBeABakuNanay #VaccineWorksForAll #HealthierPhilippines #AllAboutBakuna

Kung may baby book ka po, meron doong chart ng complete vaccination schedule ni baby. If wala ka pong baby book, you can ask one sa pinakamalapit na center po or sa pedia nya.

Hi mommy, you can check this schedule para may guide ka. :)

1 year smin dto sa center

9mos and 1yr sa center

9mos po sa center