mummies

hi po anu po dpt gawin sa flat nipples mskit po sya pg ng dede si baby nka2sugat na dede ko...thinking to mix na lng si baby ko mg3weeks old plng sya.. any recommend formula milk mga mommas?

2 Replies

i have flat nipples also pero sa kaka dede ni baby lumabas sya. masakit talaga sa umpisa. what i did is ligo lang with warm water kahit mainit panahon. it helps soothe sore nipples. i also mix feed my baby but i went back to exclusively breast feeding. you know the guilt feeling na mas healthy ang breastmilk 😑 thats just me. pero if you really want to mix feed you can try NAN. thats the milk na very similar ang taste nya from breastmilk and its recommended by our pedia 😉

Related Articles