Anak saya usia 5 bulan, after susu dia kerap muntah 1 2 kali mcam tu, ada tak anak mamy mcam ni juga

2 Balas

Anak saya minum susu formula dari usia 3 bulan, saya risau sbab dia kerap muntah, dah 5 kali saya tukar susu dan dupro yg ngam, tapi muntah tu still ada, nak solution mamy🥺

dulu anak saya pun macamni, doctor ada suruh sterilize botol n cuci dgn pencuci khas. then kalau boleh buat paced feeding. lepas minum kena burp n jgn bg terus baring.

5mo ago

Dah buat semua ni, tapi still muntah juga😢