Mengandung kecing Manis tetiba dpt, apa yg perlu dilakukan..Contoh jaga pemakanan yg mcm mana yerr

5 Balas

sis da jumpa dietician ke.sy aritu kk buatkn appt jumpa dietician sbb sy pn gdm.nnt dia terangkan cara pemakanan masa gdm. mkn suku suku separuh. dan skg sy amalkn mkn beras faiza,harga mmg mahal tp alhamdulillah bacaan sepanjang BSP maintain cantik. dan..dlm masakn sy x gunakan gula tp gantikn dgn pemanis stevia.

Hi, awak. Cuba awak search pinggan sihat Malaysia by KKM. Ada panduan pemakanan sihat.

kalau mampu buat cara makan low carb no sugar.

Time mkn nasi jgn pnuh pinggan

mcm biasa sis. suku2 separuh