Baby kick makin lambat. Dah 36 weeks memang baby kick makin lambat ke? Anyone please help. 😩

2 Balas

sma mcm saya, first 28week bukan main lagi jam 2/3 pm dha hbs 10kick. skrng average nak lengkapkan kick tu jam 7/8pm . baby dha makin besar agknya ruang dia pun sempit😅. tp bila limpas jam 9 pula bukan main meriah dia tendang nak tidur tu laa dia aktif. soal baby kick ni kita ja tau pola kick anak kita bila dia aktif tp klu rasa baby tu x mcm biasa kick dia rujuk hospital ya.

minum air sejuk..cth air coway