Normal ke kalau mengandung akan rasa pedih ulu hati?saya dah 27 minggu asyik kerap pedih ulu hati😣😣😣

7 Balas

Sama laa 28minggu Pedih dia tarik sampai ke belakang 😭😭 kena carik carik jaa sakit nya 😭 3-4 jam jugak nak hilang

sama la sy skrg 27week....smpai xleh nk tido pedih ulu ati...nie pon tgh melayan perasaan....rupanya sama ye awk.....

sama sy sis, sy 28week kerap pedih ulu hati. rasa xselasa sangat

normal. masa saya admit ward doktor bagi air kapur 7 jam sekali

normal. boleh mkn gaviscon

Boleh mkn gaviscon

Normal sis sama