Hai nk tnya kalau dh 33mingu ad gdm boleh minun susu ape ye

5 Balas

sy dr pakar sarankan minum fresh milk yg jenama australia aussie @ marigold fresh milk.. dutch lady fresh milk sy x minum sbb ada gula@ laktosa.. klau sis nk beli susu segar bce kat bhgian ingredient blkg tu. kalau xde tulis sugar@ laktosa kita yg gdm sgt2 la boleh minum..

saya minum anmun je .. pukul 12 atau 1 pagi mesti minum .. sbb nak tahan perut Dari lapar .. 😭😭 Alhamdulillah bsp cantik .. 4 lebih je selalu ..

saya ada gdm, minum susu kambing ustaz syamsul debat ok sis. takde gula. berat baby hamil pun naik, hb naik sampai 13.

Susu pun sehari 1@2 gelas je sehari. Xbolej ambik lebih

Susu low fat dutch lady pn ok

12mo ago

Oh yeke tq