Assalamualaikum, ada nampak double line tak? Tak jelas..

3 Balas

Kalau line macam ini evaporation line.. tunggu lagi 2 hari iya akan semakin terang. Saya seminggu yg lalu macam ini juga, tak puas hati sy beli clear blue check br 2 minggu no wonder line kabur.. tiap hari check memang semakin terang sebab hormon semakin tinggi bila semakin mbesar… skrg bmual mengatuk dah..

Waalaikumsalam. Ya ada double line tapi samar sangat. Cuba try clear blue atau ke klinik untuk tahu kepastian

2y ago

Ada ni sis 😍 last period bila?

Ada ni sis… cuba lagi lepas 2-3 hari atau seminggu..