Hi.nak tanya. Normal ke tak pregnant tade alahan langsung. Mual muntah tade

4 Balas

Sy pn risau jgk.. da nk masuk 8w still xde muntah².. penat nk pitam semua ada la.. pernah skli salah mkn smp pedih ulu hati.. nk jalan pn terbongkok.. kembung perut yamattt.. ank sblm ni Sy kena hyperemesis Gravidarum.. Sy ada pg scan masa 6w++ sbb risau ada sejarah keguguran jgk.. Alhamdulillah npk kantung dgn heartbeat.. Semoga Kita semua dipermudah segalanya hingga bersalin nanti🤲🏻

Normal sis. Pregnancy symptoms and pregnancy journey setiap orang berbeza. 😊First pregnancy saya pun takde morning sickness sampai bersalin. Alhamdulillah

12mo ago

Other pregnancy symptoms saya ada. Macam heartburn, bloated, breast tenderness, cramping dan kerap kencing😅. Morning sickness je saya takde. Alhamdulillah.

sama macam saya. tiada alahan cuma rasa penat je. sblm scan mmg overthinking, betul ke tak pregnant ni. after dah scan nampak baby baru lega.

12mo ago

Perasaan yang sama skrg , sy 5w tp langsg tak rasa pape just kadang cramp n letih cepat je

Seronoknya pregnant macam ni