perutt nampak kecik normal ke tak baby dalam kandungan dok ? sbb sy punya dh 15 minggu prt kciik

3 Balas

15w tuh awal lagi , maybe sbb awak tgok kandungan awal ada yg nampak baby bump, tapi normal je, janji scan doktor kata okay, berat baby pun okay takpa. saya dlu nak bersalin pun nampak 5-6bln tau.

normal je wak.. sya pun 15w perut nmpk cam babat je🤭 sbb faktor brt bdn.. inshaAllah xda apa .. jnji masa cek baby sht. otak n jantung fungsi baik

okeh terima kasih untuk infoo yaaaa