Hi mommies, yg tu ruam panas ka? Anak sa baru baik dari demam. Lepastu timbul merah² d muka n blkg

3 Balas

Mcm anak sya msatu.. Lps demam naik ruam 1 badan.. Dr kata normal.. Dlm 3 hari hilang lh ruam panas tu ☺️

4mo ago

thankyou mommy😭lega hati saya. ingatkan campak. stress sy memikir lpstu kesian anak lagi.

Sama dengan anak saya. Naik ruam merah lepas demam.

myb campak

4mo ago

Bukan camapak itu ruam panas.. Lps anak dh demam teruk mcm tu dia Akn keluar ruam dlm 3 hari dia pandai hilang.. Sbb anak sya kena jg mcm ni 1 badan dia naik ruam sya bawa jmp Dr pakar terus tkut jd apa2 Dr kata normal je utk anak yg lepas demam 😊