Baby sy tak berak 3 hari pdhl bf. Normal ke?

2 Balas

baby sy pernah campur fm + bf. tp tak banyak la fm dia minum. sy bawa ke klinik jumpa doc,normal doc cakap sbb usus baby terganggu sbb campur susu. kalau 2 minggu tak berak lg doc decide bg ubat masuk punggung. Alhamdulillah hari ke 10 baby sy berak. tp baunya jgn ckp la,busuk sgt🤣🤣

1y ago

ya, biasa mcm tu la. kencing banyak,kerap kentut,perut tak keras dan kembung maksudnya tak perlu risau. tp sy tetap bawa baby sy jumpa doc. bila doc ckp ok,baru sy senang hati

normal selagi perut tak keras, baby tak meragam . even 7 hari sekalipun. tu yang misi bgtau saya la sebab anak saya 5 hari tak berak

1y ago

ank sy ada minum fm juga, tpi dlm 10ml mcmtu je la. sbb dia xnak fm, tpi sy paksa 🤭