Hai mmy smua Sya nk tnya normal ke? Blum dtng bulan anak pun dh msuk 2 Bulan #blum lgi brsma suami

5 Balas

KLau BF normal je, sya pulak anak fully fm masa tu, cukup anak umur 2 bulan period dah

sy pun mcm tu,baby nk masuk 6 bln dh tp period xdtg lg..fully bf

normal je. anak Sy dah 4 bulan, Sy masih belum period sebab bf.

11mo ago

Sya takut sngat pregnant lgi sbab bby Bru jee msuk 2 Bulan lebih huhuhu tpi Sya Blum lgi bersama dgn suami ..msih takut lgi sbab Luka bsalin kn Tak ada rasa nk brsma suami

sis ada ambil ubat perancang tk?

Normal sis.. Sbb sis full bf