Batuk berkahak non-stop sampai trmuntah terkucil semua ada.. skrg dah 24week .. ada petua tak??

2 Balas

Hi! Saya kena batuk berkahak apa semua time 23-24 weeks jugak. Nk dkt sebulan, mcm2 try tp mmg tak menjadi. Terus warded dkt kpj. Dr pantau selama seminggu, alhamdulillah lps dari tu nk pulih pun perlukan masa juga. Better pg hospital, terus warded. Jgn beli ubat bukan2 dkt pharmacy sbb sebenarnya kita tk boleh simply makan ubat batuk. Terus pg hospital.

better p hsptl or klinik sbb tkut kuman merebak and bhya utk bby . and tkut tibi ..

4mo ago

yeke .. tq utk saranan 🙏🏻