Makan pil noriday keluar darah hari kesepuluh. Normal ka ? Tapi tak banyak pon.

1 Balas

Mungkin period awal.. Tapi ubat still kena mkn.. Kalau risau boleh try upt ke.. Kot drh penempelan.. Risau juga kan.. Semoga semuanya baik-baik saja

11mo ago

saya dua kali jadi macam tu. keluar macam tu beberapa hari lepas seminggu stop dia datang balik pakej senggugut. ingatkan period betul lah tapi keluar sama jugak lepas beberapa hari stop.