Hai semua nak tanya ad suggestion tak nak pakai Losyen apa for strech mark ???? Takut perut pecah2 🥹

6 Balas

sy ikhtiar pakai losyen dari pureen..dari 5 week dah pakai..berdoa sngt, harap2 perut x pecah..dlm losyen tu ada mcm kat bawah ni..sy copy kan.. Cocoa Butter, Shea Butter, Olive Oil and Rose Hip Seed Oil to moisturize skin and relieve itchiness due to dryness of the skin. Collagen and Sodium Hyaluronate to strengthen skin and enhance its elasticity. Vitamin E to give antioxidant protection.

2y ago

tq sis utk cadangan 🥰

hello! for me dari 1st baby to 2nd baby ni, i guna palmers. i pakai oil and buttercream dia. both at the same time dan pagi malam. tak pernah tinggal sapu. my friends pun cakap it works for them. try la sis. :) i pakai dari 1st tahu pregnant. terus sapu

2y ago

Jadi tak for you sis ?

Maaf. Nk tnya. During prengnancy mmg kne pakai losyen ke ye? Sbb skrg sy dh 20week tp xde apa2 strech mark dkt perut. Sbb tu sy xtau mengenai bnde ni

2y ago

pkai dari awal utk prevent stretch mark yg terok..sy dpt tau pregnant je tros pkai..

Sy dh timbul stretch mark 🥲 tak perasan bila kena

Guna palmers sis. best👍🏼

Saya pakai bio oil

2y ago

sama la 2nd trimester baru nak pakai hehe