BUKA BUKU PINK

#pleasehelp #firstbaby #firstmom Dear mommy, Saya nk tnya utk buka buku pink kt swasta ada isu tk nnti if nk bersalin di gov ? Mohon pencerahanya dri mommies sekalian.

2 Balas

2nd pregnancy sy fully checkup klinik swasta. dan bersalin dkt hospital gov. xjadi issue. yg penting buku pink kita complete/detail. sebab masa awak bersalin nnt doctor akan rujuk buku pink awak. utk tahu detail if awak ada masalah or x sepanjang pregnant

10mo ago

most wc awak😊. yup 2nd baby sy skrg mmg monthly checkup dkt kk. kd tmpt sy mmg tahu masa pregnant sy checkup swasta. mmg dorang pesan lepas ja keluar hospital bawak baby g kd terus utk check😊

Takde isu asalkan lengkap. Ni sy tnya nurse di hospital sg buluh dulu

10mo ago

Thanks ya !