Boleh ke kalau mengandung tapi anak masih menyusu badan..mohon pendapat ibu-ibu

2 Balas

saya pun masih bf baby 1y6m & pregnant 13weeks. Doktor ckp ok je tp susu akan kurang, so far alhamdulillah susu masih ok & xda mslh apa2. cuma doktor pesan masuk 3rd trimester nnt kurangkan takut berlaku kontraksi palsu @ kontraksi betul2 boleh sbbkan premature. Jd skrg ni tgh latih minum susu botol jugak

tak digalakn sbnrnya sbb mnyusu mnybakn rahim mngecut https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟