Ibu² nak tanya macam mana untuk bukaan cm cepat sbb dh 2 hari masih 3cm..mcm² dh buat..tpi masih sma

3 Balas

buat senaman squat... 1lagi senaman,sis duduk ats lntai ke katil ke...sis rapatkn 2tapak kaki dan bngkok kn bdn scara perlahan dan tahan bbrpe saat ...buat brulang kli.... jgn lupe buat senaman pernafasan skli...

cuba ikut teknik siti jamumall. tngok kat fb or youtube. insyaa Aallah mne tahu menjadi.

makan buah kurma 3-4 biji minum teh dgn mentega sikit