Miss carriage 30/06/2022, Pregnant again LMP 6/9/2022.. Tp scan xnmpk heartbeat lagi.. Rasa trauma..

#pleasehelp ade sesiapa macam saya tak? Doctor bgtau maybe baby kecik lagi. Dalam 5wks. So kena dtg again 2wks more..#ingintahu

2 Balas

insyaallah xde ape2 awk..doa yang baik2 yee..rasa trauma tu mmng akan ade, tapi yakin, kalau ada rezeki kalini..mesti Allah bagi..❤️ biase 8 / 9 week baru nampak bby n heartbeat.. bergantung kepada org..ade yg 6 week dah nampak, sy 9 week baru nampak heartbeat..

2y ago

Terima kasih atas perkongsian.. rasa lega sket dengar 🥰🫰🏻

awal lagi .. sya 11w bru nampak heartbeat dgn janin tu pon scan dri bwh .. kalau dri perut mmg x nampak pon ..

2y ago

in shaa Allah aamiin aamiin .. yg penting jaga makan , ubat jgn miss , blh mula consume susu full cream ..