Assalamualaikum momma.. nak tanya sy baru 6week3day , ade klua brownish cmni dh 3hari ni.. normal x?

2 Balas

sejak bila tu awk start spotting? sebaiknya kalau spotting >5w terus jumpa dr. setiap orang tak Sama. Ada yg normal and ada yg threatened miscarriage.. pengalaman saya dgn spotting, it is not a good sign sbb semua lead to miscarriage. dah x3🤧. sekarang sy tengah pregnant, early stage and Dr prescribed aspirin. Mohon doakan Kandugan saya Kalini mmbesar dgn sempurna Dan selamat dilahirkan

Better awak pergi jumpa dr check. Saya kena terus doctor suruh bed rest and ubat sbb threatened abortion. Saya 8 weeks .