Guna test digital pun sama asil nya pregnant..akurat ke? Klo ye dah 4-5 wek usia kandungan sya..

Please mom tolong terangkan sbb baru je gi scan xde apa2 kosong & test urin dekat klinik pun tibe2 xnaik 2line...padahal saya test dari 17 sampai pagi tadi 2line...sbb tu trus pergi beli test yg digital... Worry..

Guna test digital pun sama asil nya pregnant..akurat ke? Klo ye dah 4-5 wek usia kandungan sya..
6 Balas

sy pun seminggu test samar2 n guna digital mmg naik pregnant, tp bila pg clinic tkda double line tp doc just sruh repeat scan sj lg 2 minggu sbb masih awal n period irregular pun boleh sbbkn usia kandungan tk accurate

Saya suggest buat je UPT every morning, lagi 2 minggu pergi scan kat klinik swasta. Patut dah 7W dah nampak kantung & yolk sac. Kalau 5 minggu mmg takkan nampak pape. Faham perasaan tunggu minggu tu. Kene sabar

mtk klinik buat ujian darah bHcg lagi tepat...jgn pegi klinik yg sama..pegi klinik berbeza...Kalo scan skrg 4w or 5w memg xkan nampk apa²...

4-5 weeks kdg kdg tak nampk lagi. sy 6 weeks bru nampak kantung jaa. dont worry sis. tggu lagi bg 6@7 weeks then repeat scan..

nanti pegi selepas 10 minggu ke atas ke

sya biasa 6w scan , Bru nmpak..