Kulit pipi anak kering... x pasti sebab air liur anak ke or else... ada produk yg sesuai utk sapu kt

Pipi anak? Sbb riso sapu krim or else dkt bhgian muka anak#pleasehelp

5 Balas

Anak saya umur sebulan saya dah pakaikan dia losyen snowhite, Alhamdullilah kulit dia okey je, pdhal hari tu mula pakai sebab jadi kulat susu, sekarang umur dia dh 6 bulan, x pernah naik apa2 lagi, moist je. Alhamdullilah

Baby moisturizer pun ok sis. Yg fragrance free. Mandian tkr yg moisturizing. Ank sy kering dkt leher sbb mmg aircond 24 jam.

saya kalau kulit kering saya pakaikan sudocream je. boleh cari kat farmasi

Saya biasa pakai minyak kelapa dara .. sapu setiap kali lepas mandi

Usia baby?

6mo ago

Baby 6bulab