Sakit kat belakang

Pintu rahim belum buka lagi tpi rasa sakit sangat kat belakang.. Dekat pinggul selang 15minit.. Sakit sangat.. Ada Sapa2 ada tips kurang kan kesakitan tak... Tolong #seriusnanya #firstmom #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

8 Balas

rsa tu dh tanda nk bersalin..sma mcm sy dlu..lgi cepat nk bgi permukaan bwah bukak kna kerap mndi dan berjalan..

selalu klau sakit contraction kt wad doc bgi panadol... boleh lah lega skjp, lepas tu sakit balik

tanda bersalin tu. cek kalau setiap 5 minit dtg sakit, serah diri kt hospital segera

pernah rasa memang sakit tu mahu tidur pon sush tu...

Ni tanda2 awal nak bersalin. Smoga dpermudahkan

tanda2 awal nk bersalin sis..

sapu minyak urut

Makan Panadol.