+ve or -ve

Hi nak tya dan nak pinjam mata ibu2 sekalian, kalau upt line mcm ni dah dikira positive ka or still negative?saya dpo11 and ni guna dip and tell pregnancy test😊 terima kasih kerana membantu☺️

+ve or -ve
6 Balas

insyaAllah.. ada rezeki tu... mcm saya hari tu.. samar samar.. lepas seminggu buat lagi test.. alhamdulilliah makin clear 😍😍

test lagi 2weeks. insyaallah ada tu . samar2. kalau saya memang hari2 test smpai naik terang hahahahah 😂

sy nmpk 2line tapi 1line Tu kabur...nti repeat semula 2,3hari ye sis.. try smpai dpt line terang..🥰

3mo ago

insha'Allah Ada rezeki sis nti amin² sy doakan semoga Allah permudahkan segala urusan sis ye🥰

2 line, saya pun mcm tu hritu. Esok pagi buat dh terang

kalau nak confirm betul, buat upt dkt klinik (makmal)

mcm 2 line..