Opk positif atau tak? Sedang dlm ovulasi atau menghampiri? Kram abdomen kiri bawah serta pinggang

Pinjam mata kawan" ye... Opk nii positif atau menghampiri positif?

Opk positif atau tak? Sedang dlm ovulasi atau menghampiri? Kram abdomen kiri bawah serta pinggang
3 Balas

teringat kisah saya tentang OPK lpas period hari ke 5 buat OPK saya subur dan hari ke 12 lpas subur saya patut period so saya test OPK naik double line mcm hari subur (positive).. teringat ade sorang kawan bgthu klu OPK posotive pada hari sepatutnya period bermakna kau pregnant..mase tu tak percaya sbb bg saya hormon HCG dan hormon nak subur lain... sekali period betul x dtg saya buat pregnancy test clear blue .... tiba2 resut positive pregnant 1-2w ..cuak sis sbb anak pertama baru 9 bulan time tu...czer lak tu anak pertama... tapi Alhamdulillah Allah mudahkan Dr n nurse bnyak bg sokongan ...Alhamdulillah Allah bantu

10mo ago

*sy pun first guna opk

yang nii baru sama pekat kann ? so means harini sy subur kan..

Belum positif tapi hampir positif