normal ke

Pgi pgi lgi terasah pening Dan mual mual Normal ke risau pulak 😨Ada yg perna rasah mcm sya ke ibu ibu baru 6minggu

15 Balas

Normal sis. Saya dulu pun sama sampai naik kereta nak pegi klinik check pun muntah dlm kereta. Makan itu ini semua tk lalu. Tapi lama lama hilang sendiri dah. Sekarang kuat makan hehehe

Normal aja. saya 5 minggu dh muntah mual spnjang hari smpai la week 8. Turun 5kg sbb tk leh mkn n mual memanjang. Bau dapur, matahari tk leh tgk mmg mual. Bau sabun pun ase busuk 😂

4y ago

Kn semua tk kena 😣

Normal sis... I pun mcm tu sampai bulan ke4... Lps tu bulan yg ke7 start heartburn...

Normal, saya sampai tak pergi kelas sebab tak larat nak bangun..

Normal sy dah pregnt 7 bulan still ada rasa loya..

Normal .. saya pun muntah pening2 time mengandung.

Saya pun 6weeks, mmg tgh pening skrg ni 😰

4y ago

Itu la mcm dlm kapal 😨

normal sy dah 5bln pn mcm tu lagi..

Normal... Jgn risau 😄

Normal tu....jgn risau