bleeding

pg ni bleeding teruk n kuo ketulan beso thats mean abortion...? mngkin trllu pnt n aktif..sdih sgt...mnggu ni 8w to xd rezki..doakn sy kuat ye???

1 Balas

Sdh pergi hospitalkah cik puan untuk confirmation . Semoga ada rezeki lps ni ya. Sy pun bgitu masa first pregnant. Now after 2bulan. Sdh ada rezeki balik. Rupanya sy xmakan asid folic masa first pregnant tula kandungan xkuat.

4y ago

Smoga ada rezeki lpas ni cik puan aamiin... Kalau natural jatuh sndiri darah tu cepat ja tu dpt ganti. ?