ingin hamil

Perut terasa ada denyutan tetapi try test pack negatif saya bingung ada kah hamil atau tidak,dan haid saya suda telat

3 Balas

Sabar ye sis.. Semua org yg nk hamil akn merasa apa yg sis da rasa skrg ni.. Cuba tungu lg selagi haid x keluar.. Jika dah lewat 2 minggu pergi kkia check urine atau beli upt test sendiri.. Jika ada rezeki nanti masa tu.

4y ago

Iya sisi,bingung sis hahaha perut saya kdg2 dlm sehari msti ada rsa jentikan,😟cek guna test pack negatif,kalau pregnant syukur,Sya tkut ada mslh lain nya..

Bila last period sis?

4y ago

Yala sis tq

Test.upt

4y ago

Sudah test tpi negatif