Confuse

Confuse sama ada hamil atau tidak, Sudah telat haid 2 bulan, tapi testpack negatif, ada kah yg seperti saya?

6 Balas

Ada rasa pening2 @ lain2 tanda hamil x? Mcm sy mse mula2 pregnant terasa pening2 bila test sendiri negetif sbb xpuas hati terus gi cek kt klinik..alhamdulillah kt klinik keputusan positive

3y ago

maaf bun izin komen sya pun ada rasa pening² juga, dan perut pun macam kram² sikit.. tpi entah blm tau lg yg sya nih hamil ke tdk. pasal dah telat haid 2bulan lebih, tpi di tespek hasil nya negatif

Same sis.. Tp test samar sangat2

Mungkin sebab hormone sis

Myb hormon xstabil..

Perubahan hormon.

hormon xstabil