Perut sering berasa tak selesa

Perut seperti kembung sedangkan sudah makan... adakah ia simptom membesar bayi membentuk ? Berasa seperti perut agak keras.. kandungan saya dlm 15week. Adakah pemakanan saya yg tidak sesuai atau mmg simptom ini sering dialami ibu mengandung pada 2nd trimester ??

3 Balas

inn sha allah normal sbb sy pun alami benda yg sama and 15 weeks jugak

1mo ago

takpe sis just enjoy the pregnancy journey..asalkan baby sihat dan baik2 je dalam rahim kita 😘