Perut sering berasa tak selesa

Perut seperti kembung sedangkan sudah makan... adakah ia simptom membesar bayi membentuk ? Berasa seperti perut agak keras.. kandungan saya dlm 15week. Adakah pemakanan saya yg tidak sesuai atau mmg simptom ini sering dialami ibu mengandung pada 2nd trimester ??

3 Balas

Normal. Hritu pun sy jd macam tu. Kerap krem jugak. Bila pergi klinik, doc cakap normal and bloated jugak. Banyak angin dlm perut. Kena makan 2jam sekali tp quantity sikit2

3w ago

Okay terima kasih info 🩷

i pun mcmtu entahla normal atautak i tnya cousin i diorang cakap normal i pun confius sebab badan manusia taksama🥲

3w ago

Confius kan 😩 sbb tak selesa kerap rasa mcm ni. Nak kata tak makan , ada je benda kunyah2.. kalau normal tu alhamdulillah 😅 tapi tk selesa ye rasa mcm ni..

inn sha allah normal sbb sy pun alami benda yg sama and 15 weeks jugak

3w ago

takpe sis just enjoy the pregnancy journey..asalkan baby sihat dan baik2 je dalam rahim kita 😘