Asyik lapar 😭

Perut sentiasa lapar sampai tak tahu dah nk mkn apa and kdg2 rasa malas dah nk makan 😭 Baru je makan pastu lapar plk. Boleh tak suggest makanan ke minuman atau apa2 jelah yang boleh buat lambat rasa lapar? Nk nangis sebab tak tahan selalu lapar 😭#firstbaby #pleasehelp

3 Balas

Standby oat , oat crunch , biskut , buahan , nestum , susu , kurma atau jajan sedikit tak kira la di dapur mahupun ketika beriadah luar . At least kalau lapar sempat makan lapik perut sebelum makan makanan lain atau apa pun . Try la sis buat dulu maybe ada perubahan daripada takda makanan sis standby dgn ada nya makanan tu .