22w pengalaman pertama sakit sepanjang preggy

perut selalu mengeras and jd ngilu ari2 dan pinggang...baby xkick cuma mngeras...okay ke???

3 Balas

samada baby nak membesar/rahim mengembang. kalau cramp bersama spotting/bleeding, terus gi emergency ok? sbb so far sy 21w takda masalah, baby ada mengeras, ada kick ada bergerak kiri kanan.

Sy pun kdng2 sakit,,sy tnya nurse dia kata kalau xsakit sgt tu normal,,sbb bby makin membesar.kalau sakit sgt atau ada spotting atau bleeding pergi hospital

Skrg mcm mana? Still sakit lagi ke? Saya 21week. Pon kadang kadang rasa sakit mcm cramp kat bawah perut. And kadang kadang perut mengeras

2y ago

skrg dah okay...hritu g emergency doktor ckp UTI ...tu jugak sbb dia sakit...pastu masa checkup haritu dktr ckp nmpk mcm ad fibroid...jd risau..tapi skrg xrasa dh mngeras and sakit...baby pun aktif je gerak..harap scan skli lg nnti xwjud dah fibroid tu