8 week

Perut saya sentiasa sakit dan kembung.. setiap malam tidur akan terganggu kerana perut sakit Dan degupan jantung tiba2 jadi laju.. rasa mual tak kira waktu.. apa yang patut saya buat utk mengawal dan mengurangkan simtom berkenaan ya? sebab mengganggu kerja.. ?

1 Balas

. Saya faham apa yang puan ingin sampaikan tapi maaf sangat-sangat sebab saya tak pernah alaminya. Mungkin ada mommy lain di dalam komuniti ni yang dapat bantu puan😊