Perut krem

Perut saya selalu rase krem dan ada rase sakit sangat bila berdenyut. Rasa sakit dalam 3,4 hari dah kut. Adakah ini tanda hamil? Last period 25/1 sampai sekarang tak period. Last test upt akhir bulan lepas negatif. Atau memang ambik masa panjang utk tahu positif? Sbb firstime jadi saya tak tahu menahu sangat, kut yang kat sini ade pengalaman macam ni share please thanks 😘

1 Balas

Better ke klinik terus puan. Di klinik, doktor boleh scan #TAPsupermoms #TAPactiveusers

3y ago

You're most welcome 😉🤗