Apa boleh buat?

Perut mild cramp dgn sakit pinggang berdenyut.Last period 16/2 tu 3 hari shj period & supposed to be next period due 19/3(period tracker). Dlm minggu ni kepala agak berpusing. Nk check upt mcm terlalu awal.. ok ke ya kalau saya nk guna panaflex patch utk pinggang? #sajaborak #bantusharing #ttc2ndbaby

4 Balas

Rasanya pain yg awak rasa ni, Ovulation Pain. Period awak teratur tak? sebab 19/3 tu awak mention Period Tracker. Kalau teratur, maybe Hari Subur tu. Hari subur boleh jadi 15/14hari sebelum hari period seterusnya. Hari Subur mmg akan rasa mild cramp mcm tu.

ermm xpasti tp setau sy panaflex tu panas, x digalakkan kalo tgh pregnant

better cuba la check dulu sebelom nak pakai patch tu. lebih selamat

cek dlu