38 minggu pantauan

Perut mengeras hadapan dan bahagian bawah, rasa letih nak baring aje, lendir keluar kit aje bukan air ketuban..bayi bergerak lbh dan perut rasa keras di hadapan aje Mmg nak makan ni kuat tambahan dahaga kdg ada rasa pedih kat ulu hati selepas mkn Mlm sukar tidur tp gemat tidur tgh hari

5 Balas

sama dengan saya. saya cukup 39w harini. kerap mengeras tapi tak sakit. bahagian kemaluan dan pinggang ni pun sakit. tapi still boleh tahan. saya tggu sakit yg teruk, tanda darah or pecah air ketuban je ni. baru pergi hospital. Kalau boleh tahan sakit. saya tahan.

2y ago

sama sis saya pun decide tunggu lagi sekarang ni 38 week 5 hari dah. Msh blh menahan tahan dulu. Serah diri by 25/8 itu pasti.