38 minggu pantauan

Perut mengeras hadapan dan bahagian bawah, rasa letih nak baring aje, lendir keluar kit aje bukan air ketuban..bayi bergerak lbh dan perut rasa keras di hadapan aje Mmg nak makan ni kuat tambahan dahaga kdg ada rasa pedih kat ulu hati selepas mkn Mlm sukar tidur tp gemat tidur tgh hari

5 Balas

saya pun sama besok nak masuk 38minggu kadang 1 hari tu makan sampai 5 kali uluh hati pedih sangat

2y ago

baring , lepas makan adui pedih terasa kat ulu hati kdg kat bahagian leher, utk beberapa hari ni..npk gaya normal kut