38 minggu pantauan

Perut mengeras hadapan dan bahagian bawah, rasa letih nak baring aje, lendir keluar kit aje bukan air ketuban..bayi bergerak lbh dan perut rasa keras di hadapan aje Mmg nak makan ni kuat tambahan dahaga kdg ada rasa pedih kat ulu hati selepas mkn Mlm sukar tidur tp gemat tidur tgh hari

5 Balas

Sma saya sis saya 38week 1 day .. bru tdi bru kua lendir tp xde darah mucus plug ke tu ? Mengeras sma mcm sis pstu sakit bawah sgt2🀣

2y ago

itu la rasa tegang kat bawah perut sambil bayi gerak gerak dan kadang rasa cucuk tp tak lama pun..mgkn false contraction