Hi ibu2... Berpuasa, perut mengeras sambil aktif

Perut mengeras dan sakit mcm contractions.. At the same time baby kick.. Kena buka puasa or pergi hospital.? Any #experience mommy.. #ingintahu #bantusharing

7 Balas

mengeras tu kerap atau tak? sbb macam saya ada jugak contraction tapi baby aktif jgk kick. saya teruskan puasa sbb gerakan baby cukup 10 walaupun puasa. ikut pada badan awak rasa camne. contraction tu pulak braxton hicks je sbb tak kerap jadi untuk saya mmg takde yg perlu risau