Hi ibu2... Berpuasa, perut mengeras sambil aktif

Perut mengeras dan sakit mcm contractions.. At the same time baby kick.. Kena buka puasa or pergi hospital.? Any #experience mommy.. #ingintahu #bantusharing

7 Balas

Sama sis..2 hr lepas puasa..hr ke 3 ni x puasa..sbb semalam bby mengeras sgt n ada contrction jugak..hmpir2 nk pg hospital..tp lepas berbuka semlm bby aktif..myb bby lapar..suami pon x bg puasa dah strt hr ni..skng dh 37w5d..tggu hr je ni..

2y ago

Hihi sama sama sis, ? inshaAllah amin moga Allah permudahkan segalanya urusan ibu2 bersalin saya plak akan merasa jgk bulan 5 nanti??