what should i do

Perut memulas.. Sakit betul. Tak berani sapu minyak dekat perut. What should i do? Sampai berpeluh sejuk kesakitan..

1 Balas

Rasanya takda masalah sapu minyak angin dekat perut. Baby tu dlm kantung dia sendiri, ada air lg protect dia dlm kantung tu. Anddd nutrient semua diserap melalui tali pusat. Kalau rasa sakit sangat sis better pg hospital. Preggy mom ni boleh makan ubat. Tp ikut doses yg dktor tetapkan.